Elektrik enerjisinin daha sağlıklı, temiz kullanımı ve dağıtılması; üretimin daha kaliteli ve sorunsuz olmasına, zaman kaybının minimum değerlere indirgenerek birim maliyetlerde esnekliğe olanak sağlar. Avcı Elektrik genel misyonu içerisinde yer alan bilgi ve birikimleri paylaşma ilkesi ışığında mühendislik ve müşavirlik hizmetleri sunmaktadır.

Avcı Elektrik yaşadığınız elektrik sorunlarını ortadan kaldıracak tecrübe, teknik bilgi, dokümantasyon ve en önemlisi gerekli tüm ekipmana sahiptir.

(Her Türlü AG-YG Elektrik Proje Çizimi ve Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluk Hizmeti Firmamız Tarafından Yapılmaktadır)

İşletme Sorumluluğu

50 kVA ve üzerindeki trafolu tesislerin, 25406 sayılı resmi gazetede yayınlanıp yürürlükte olan yönetmelik gereği elektrik yüksek gerilim tesislerinde can ve mal güvenliğinin sağlanması, kayıpların önlenmesi için gerekli işletme hizmetleriyle bu hizmetlerin yürütülmesi için yasal bir zorunluluk olarak, işletme sorumluluğu hizmetini alması gerekmektedir.

Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğumuz kapsamında her ay düzenli olarak işletmelerimizin Yüksek Gerilim merkezleri göz ile denetlenmekte, Alçak Gerilim tesisleri termal kamera ile her ay kontrol edilmektedir.

Bu hizmet dışında, işletmenin reaktif enerji sarfiyatının takibi, işletmenin elektriksel güvenlik önlemlerinin alınması ve arızalara müdahale edilmesi hizmetleri yapılmaktadır.

Proje

Yüksek Gerilim ve Alçak Gerilim kapsamında; enerji nakil hattı projeleri, Transformatör tesisi projeleri, Alçak Gerilim yapı bağlantı ve iç tesisat projeleri 15 yıllık mühendislik ve yüzlerce proje deneyimimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümler ve sektördeki tüm teknolojik yenilikler uygulanarak yapılmaktadır.

* AG YAPI BAĞLANTI HATLARI PROJELENDİRİLMESİ

* YG ENERJİ NAKİL HATLARI VE TRANSFORMATÖR TESİSLERİ PROJELENDİRİLMESİ

* JENERATÖR UYGULAMA PROJELERİ

* AYDINLATMA, TV, YANGIN, DATA, KAMERA UYGULAMA PROJELERİ

AVCI ELEKTRİK olarak Mühendislik Proje ihtiyaçlarınıza konusunda uzman mühendis kadromuz ve teknik ekibimiz ile cevap vermekteyiz.Soru ve teklif talepleriniz için iletişime geçmenizi rica ederiz. +90 532 178 30 12